Municipals2019

Escollim cap de llista per a les Municipals del 2019. Enhorabona, Pep!

L’assemblea local ha fet primàries en què, a darrera hora, l’actual portaveu, Pere Marieges, ha retirat la seva candidatura.

Escollim cap de llista per a les Municipals del 2019
Escollim cap de llista per a les Municipals del 2019 | ERC Ametlla

L’assemblea d’ERC de l’Ametlla ha escollit Pep Moret com a cap de llista per a les eleccions municipals de l’any 2019. Els republicans han celebrat eleccions primàries a les quals s’han presentat el mateix Moret i l’actual portaveu del grup municipal Ametlla’t amb ERC, Pere Marieges, que, a darrera hora, ha retirat la seva candidatura.

Pep Moret i Tanyà, de 38 anys, es presentarà com a independent a la llista republicana.En el mandat 2011-2015 va ser regidor de CiU i ha qualificat aquell període coma “enriquidor personalment” i ha afegit que va aprendre “el que no s’ha de fer”.

El candidat és tècnic superior en telecomunicacions encara que sempre ha estat vinculat al món de la consultoria i es considera una persona “apassionada pel contacte amb la gent”.

En la presentació, Moret va tenir un record especial per a Oriol Junqueras i va recordar les preses i els presos polítics i les persones exiliades. “L’actual repressió fa que, a nivell personal, ens hi hem de posar i la política local és el lloc més important”. També va agrair la feina feta, durant aquest mandat, per Pere Marieges.

Per la seva banda, Pere Marieges, va assegurar que, durant els propers dotze mesos, continuarà defensant el projecte republicà al consistori.

Notícia d'El 9Nou
https://el9nou.cat/valles-oriental/actualitat/pep-moret-sera-el-candidat-derc-a-lametlla/