Municipals2019

Acte de presentació del candidat

L’acte ha aplegat més de 150 persones al parc Joan Plumé

Acte Presentació Candidat
Acte Presentació Candidat | ERC Ametlla

Pep Moret, cap de llista d’ERC a l’Ametlla en les eleccions municipals del proper mes de maig, s’ha presentat aquest diumenge en un acte al parc de Joan Plumé en un acte que ha aplegat un centenar de persones.

Moret ha apostat per “repensar l’urbanisme, potenciar el comerç, millorar la comunicació i la participació ciutadana”. “Entre tots hem de fer el poble”, ha afirmat Moret, de 38 anys. El nou candidat ha avançat alguna de les seves prioritats: “treballar amb les entitats del poble, fer polítiques efectives d’habitatge, d’igualtat i de combat contra la LGTBIfòbia”.

El nou cap de llista d’ERC té experiència a l’Ajuntament perquè havia estat quatre anys regidor per CiU en el govern d’Andreu Gonzàlez. L’any 2015, però, ja no va anar a les llistes. Ha dit que la forma de governar de CiU “s’allunyava dels meus valors”.

El candidat ha estat acompanyat de José Rodríguez, conegut a les xarxes socials com Trinitro. Aquest ha destacat la importància de la implicació a la política local i el compromís i vocació que això representa. També ha rebut el suport de companys de partit de poblacions veïnes. Oriol Ramon, president comarcal, ha tancat l’acte amb el missatge dels dirigents republicans a la presó i a l’exili.

Notícia: https://el9nou.cat/valles-oriental/actualitat/el-nou-cap-de-llista-derc-a-lametlla-vol-potenciar-el-comerc-i-la-participacio/