Municipals2019, Ametlla del Vallès, ERC Ametlla

Assemblea local ERC Ametlla

Canvis en la secció local per les properes eleccions municipals 2019

Assemblea local ERC Ametlla
Assemblea local ERC Ametlla | ERC Ametlla

Ahir es va celebrar l’Assemblea Local del nostre grup tal com es va anunciar el passat 5 de desembre, on es va convocar a tota la militància d’Esquerra Republicana de L’Ametlla del Vallès.

Aquesta era una reunió important, on els punts principals eren l’aprovació dels pressupostos pel 2019 i el canvi d’Executiva Local. Els assistents varen ser 13 dels 24 convocats. I només 4 membres de l’actual Junta Executiva hi van assistir: la presidenta Muntsa Marzábal, l’Amador Álvarez com a responsable de la secretaria d’Organització, Maite Garrido responsable de la secretaria de la Dona, Silvia Claramunt responsable de la secretaria de política municipal. No van assistir-hi els membres de la fins llavors Executiva Local (que van alegar compromisos familiars en dies tan assenyalats, adquirits previament a aquesta convocatoria) els següents membres: Jan Santaló responsable de la secretaria de Comunicació, i Josep Sala, secretari de finances.

L’acte va transcorre segons l’ordre del dia i quan va ser el torn de la presentació en públic de les candidatures per formar una nova Executiva, els assistents que no formàvem part de la Comissió Organitzadora vàrem saber que només se n’havia presentat una: l’encapçalada per Pep Moret amb un programa adreçat a la millora social, a potenciar el comerç local i la comunicació amb les entitats del poble, de cara a afrontar les Municipals de l’any vinent i perllongar un projecte de poble que determini totes les actuacions municipals. Es va votar la candidatura i es va aprovar per 11 vots a favor i 2 en blanc.

Al torn de paraules es va agrair a la fins llavors presidenta de la Secció Local Muntsa M., la dura i productiva feina feta fins llavors, havent aconseguit que en un poble relativament petit un partit com Esquerra Republicana passi de 2 a 24 militants en menys de 7 anys; i de plantar cara a la unilateral política del PDeCat al nostre Ajuntament.

Així doncs, podeu conèixer als nous membres de l’Executiva Local aquí. Un grup de persones que, juntament amb tot de companys i militants del poble estem implicats a fons en la nova campanya electoral, per poder oferir a tots els veïns del nostre estimat poble un programa guanyador, gratificant i estable en el temps, que canviï el “fer per fer” (i a correcuita) de l’actual govern municipal per unes noves accions més consensuades amb el poble i pel poble. Un projecte a mitjà i llarg termini que ens porti a un objectiu comú.

Bé, som-hi. Fem-ho!